Microsoft Licenties Verkopen

Veel organisaties beschikken over een verborgen schat; overtollige Microsoft licenties. Graag beoordelen wij hoe groot uw verborgen kapitaal is. Wij bekijken graag samen met u welke licenties in aanmerking komen voor een bieding. Uiteraard behandelen wij uw mogelijke aanbod van gebruikte licenties met de grootste vertrouwelijkheid. Een non-disclosure overeenkomst is dan ook vaak een eerste stap.

Reorganisatie

Uw bedrijf gaat reorganiseren. Het aantal werkplekken is gekrompen en daarmee is het aantal gebruikers van bijv. Office 2013 ook afgenomen. Dit betekent dat u overbodige Microsoft licenties heeft die niet meer zullen worden gebruikt. Dit kunnen ook licenties zijn van een overbodige Exchange server, een SQL server, User en/of Device CAL’s etc.

Indien uw bedrijf beschikt over dergelijke overtollige Microsoft licenties dan staan wij u graag te woord en kunnen wij na analyse van de licentievoorwaarden een passende offerte uitbrengen.

Andere technologie

Bent u overgegaan naar een cloudplatform en heeft u nu Microsoft licenties over dan komen wij graag met u in gesprek om te beoordelen of deze licenties nog een waarde vertegenwoordigen. Ook interessant voor ICT partijen die hun klanten over willen brengen naar de cloud en op deze manier de investering kunnen drukken door de licenties die daarna overblijven te verkopen aan ons.

Faillissement

Een bedrijf heeft faillissement aangevraagd en de waarde van de boedel, voorraden en inventaris worden per opbod verkocht om zo de eventuele vorderingen te kunnen compenseren. Als curator heeft u de beschikking over, of in ieder geval het recht van toegang, tot alle Microsoft licenties binnen de failliete organisatie. Normaliter wordt daar niets mee gedaan. Zonde!

License Partners bepaalt graag met u de mogelijkheden voor de aankoop van deze licenties en de mogelijkheden voor verkoop aan andere partijen.

100% Audit- en compliance proof

Microsoft Windows Server licenties kopen? Dat kan ook door gebruikte, eerdere én dus voordeliger softwareversies aan te schaffen!

100% Rechtsgeldige licenties

Gebruikte Microsoft licenties kopen of verkopen is gewoon toegestaan volgens de heersende Europese regelgeving.

Direct leverbaar

Wij hebben Microsoft tweedehands software op voorraad, zoals licenties voor Microsoft Office, Windows Server, SQL Server en Exchange Server. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij leveren direct.

Update- en downgraderechten

U kunt Microsoft volume licenties gewoon updaten en downgraden. U bent dus niet verplicht de nieuwste en duurste licenties aan te schaffen. Met 2e hands software bent u net zo goed af.

Benjamin de Jong - Directeur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro's bespaard. Ik kan een ieder de diensten van License Partners aanbevelen!

Gerard van Dien - ICT Manager Xindao BV

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40 %. Als we voor 5 jr gaan voor zowel server als cliënt licenties dan kan het voordeel oplopen tot wel 70 % , rekening houdend met enige restwaarde aan het eind van de looptijd.

H. Nachtegaal – Directeur Effect ICT

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Peter Middel - IT Architect - BMN Bouwmaterialen

Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.