U zoekt Microsoft Office licenties
wij leveren deze licenties!

 • Licentierecht

  Open License Program / Volume licentie

 • Taal

  Iedere beschikbare taal

 • Versie

  MS Office 2007 t/m 2019 Standard of Professional Plus

 • Staat

  Eerder gebruikt/tweedehands

 • Korting

  Tot wel 70% korting

Wilt u Microsoft Office 2010 kopen voor uw bedrijf? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij License Partners en bespaar tot wel 70% op uw licentie kosten. Door tweedehands software aan te schaffen, kunt u fors besparen op uw IT kosten. License Partners verkoopt gebruikte software licenties, zoals dit is toegestaan volgens de wettelijke richtlijnen van het Europese Parlement in 2009 (EU Software Richtlijn 2009/24/EC ).

Wilt u ook tot 70% besparen op uw IT-kosten? Doe dat nu door het aanschaffen van Microsoft Office 2010. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Microsoft Office 2010 kopenMicrosoft Office 2010 kopen

Bij License Partners kunt u twee versies van Microsoft Office 2010 aanschaffen:

 • Microsoft Office 2010 Professional Plus
 • Microsoft Office 2010 Standard

Met Microsoft Office 2010 Professional Plus, ook wel Pro Plus genoemd, beschikt u over de volgende programma’s:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • OneNote
 • Outlook
 • Publisher
 • Access
 • Communicator
 • Infopath
 • Sharepoint

Met Microsoft Office 2010 Professional Plus heeft u alle programma’s tot uw beschikking om uw organisatie op professionele wijze te laten draaien. Alle programma’s bevatten de basiselementen die uw medewerkers nodig hebben om hun werk goed en zorgvuldig te doen. Dat alles tegen zeer lage kosten.

Microsoft Office 2010 Standard

De Office 2010 open license (ook wel de Office 2010 OLP genoemd) is de ietwat uitgeklede versie van de Microsoft Office 2010 Professional Plus versie. Microsoft Office 2010 Standard is bedoeld voor de kleine bedrijven. Het pakket bevat de volgende programma’s:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook

Aan Microsoft Office 2010 Standard zit geen abonnement vast. U kunt het pakket dus onbeperkt op 1 computer  en 1 mobiel apparaat gebruiken.

Microsoft Office 2010 Standard Microsoft Office 2010 Professional Plus
Word 2010
Excel 2010
Outlook 2010 (met Business Contact Manager)
PowerPoint 2010  ✔
Publisher 2010
Access 2010
Communicator
OneNote 2010
Sharepoint  ✔
Infopath
Onbeperkt te gebruiken op 1 PC en 1 mobiel apparaat

Microsoft Office 2010 volume licentievertrouwd en intuïtief

Uhoeft niet (meer) verplicht de laatste versie aan te schaffen van Microsoft Office. Soms vinden medewerkers het juist fijn om met een versie van Microsoft Office te werken die hen vertrouwd is. Daarbij bevat deze versie van Microsoft Office alles wat je moet hebben en wilt gebruiken.
Dus “Don’t throw your money out of the Windows,” zoals wij dat zeggen.

Office 2010 prijs

Wilt u een Office 2010 licentie aanschaffen? Dan doorloopt u de volgende stappen:
1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
2. U krijgt een offerte op maat voor uw organisatie.
3. Wanneer u de offerte goedkeurt, sturen we de licenties per aangetekende post. Veilig en vertrouwd.
4. Download Microsoft Office 2010 op uw computer.
5. Voer de office 2010 key in om het product te activeren.
6. Aan de slag met uw Office pakket!

Gerelateerde Microsoft licenties

Bij License Partners kunt u een breed assortiment aan Microsoft Licenties kopen. Naast Office 2010, hebben we bijvoorbeeld: Office 2016 en Office 2013. Ook kunt u verschillende versies van Windows, Exchange, Microsoft Server en Skype for Business bij ons aanschaffen. Microsoft Office licenties zijn ook te combineren. U hoeft zich bij uw aanvraag dus niet te beperken tot een type licentie.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Offerte aanvraag formulier

Microsoft Licenties

Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte voor gebruikte licenties aan en ontdek hoeveel u kunt besparen.
U ontvangt de offerte via e-mail
Indien wij aanvullende vragen hebben kunnen wij u bellen

100% Audit- en compliance proof

Microsoft Windows Server licenties kopen? Dat kan ook door gebruikte, eerdere én dus voordeliger softwareversies aan te schaffen!

100% Rechtsgeldige licenties

Gebruikte Microsoft licenties kopen of verkopen is gewoon toegestaan volgens de heersende Europese regelgeving.

Direct leverbaar

Wij hebben Microsoft tweedehands software op voorraad, zoals licenties voor Microsoft Office, Windows Server, SQL Server en Exchange Server. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij leveren direct.

Update- en downgraderechten

U kunt Microsoft volume licenties gewoon updaten en downgraden. U bent dus niet verplicht de nieuwste en duurste licenties aan te schaffen. Met 2e hands software bent u net zo goed af.

microsoft office licenties

Microsoft Office

Microsoft office 2016 als software onder het licentiemodel voor desktoptoepassingen heeft een microsoft office licentie op basis van “per apparaat” nodig. Gebruikers moeten elke Microsoft Office 2013 licentie toewijzen aan één fysiek hardwaresysteem (“gelicentieerd apparaat”). De Office 2016 licentie staat het gebruik van de software op het gelicentieerde apparaat toe.

Volume licentie cliënten hebben het recht om een onbeperkt aantal exemplaren van de microsoft office software op het gelicentieerde apparaat op fysieke en / of virtuele machines te installeren en te gebruiken.
Klanten hebben op afstand toegang, maar er is één licentie vereist voor elk fysiek apparaat dat wordt gebruikt of waarmee toegang tot de toepassing wordt verkregen. Dit omvat situaties waarin u de software op uw lokale apparaat uitvoert of toegang hebt tot de software die op een ander apparaat zoals een server is geïnstalleerd. Zie meer details in de sectie Remote Access voor Office.

Microsoft Office 2016

Microsoft Office geeft u toegang tot uw vertrouwde microsoft Office-toepassingen, e-mail, agenda, HD-videoconferenties en de meest recente documenten. Om u meer flexibiliteit te bieden om zo goed mogelijk aan uw unieke behoeften te voldoen, biedt Microsoft een verscheidenheid aan Microsoft Office-pakketten.

De nieuwste versie van Microsoft Office software die beschikbaar zijn via volume licenties omvat het volgende:
Microsoft Office Standard 2016, Microsoft Office Standard 2013

Microsoft office 2013

Microsoft Office Professional Plus 2016, Microsoft Office Professional Plus 2013
Resellerklanten kunnen microsoft office licenties in open license kopen en een Office suite activeren op nieuwe pc’s die vooraf zijn geladen met de Microsoft Office software
Office 2016 – de nieuwste versie van Office Standard en bevat Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher 2016.

Office 2016 applicaties Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher. Met de downgrade rights mag ook een vorige versie als Office Standard 2013 gebruikt worden. IT beheer mogelijkheden als volume Activation en gebruik op Remote Desktop Services.

Licentie voor gebruik op 1 PC; de hoofdgebruiker van deze PC mag de software ook op een draagbaar apparaat
als een laptop gebruiken.
Het is in de eerste plaats gecreëerd om handmatige kantoorwerkzaamheden te automatiseren met een verzameling speciaal gebouwde applicaties.

Elk van de toepassingen in fungeert als specifieke kennis of een zakelijk domein, zoals:
1. Microsoft Word: helpt gebruikers bij het maken van tekstdocumenten.
2. Microsoft Excel: maakt eenvoudige tot complexe gegevens / numerieke spreadsheets.
3. Microsoft PowerPoint: stand-alone toepassing voor het maken van professionele multimediapresentaties.
4. Microsoft Access: applicatie voor databasemanagement.
5. Microsoft Publisher: inleidende toepassing voor het maken en publiceren van marketingmateriaal.
6. Microsoft OneNote: alternatief voor een papieren notitieblok, het stelt een gebruiker in staat om zijn notities netjes te ordenen.

Kijk voor meer informatie op :

Misschien vindt u deze pagina’s ook interessant:

Benjamin de Jong - Directeur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro's bespaard. Ik kan een ieder de diensten van License Partners aanbevelen!

Gerard van Dien - ICT Manager Xindao BV

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40 %. Als we voor 5 jr gaan voor zowel server als cliënt licenties dan kan het voordeel oplopen tot wel 70 % , rekening houdend met enige restwaarde aan het eind van de looptijd.

H. Nachtegaal – Directeur Effect ICT

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Peter Middel - IT Architect - BMN Bouwmaterialen

Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.