U zoekt Microsoft Office licenties
wij leveren deze licenties!

 • Licentierecht

  Open License Program / Volume licentie

 • Taal

  Iedere beschikbare taal

 • Versie

  MS Office 2007 t/m 2019 Standard of Professional Plus

 • Staat

  Eerder gebruikt/tweedehands

 • Korting

  Tot wel 70% korting

Wilt u Microsoft Office 2013 kopen? Dan doet u dat bij License Partners. Met Microsoft Office 2013 beschikt u over alle programma’s die uw bedrijf nodig heeft. U hoeft niet altijd de nieuwste versie van Microsoft Office aan te schaffen. Door deze versie van Microsoft Office te kopen, bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw IT. Office software 2013 doet niet onder aan de andere versies en geeft uw medewerkers de software die ze nodig hebben om hun werk te doen. Koop Office 2013 en bespaar tot wel 70% op uw ICT kosten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Standard of Professional Plus

Bij License Partners verkopen we de volgende versies van Office 2013:

 • Microsoft Office 2013 Professional Plus
 • Microsoft Office 2013 Standard

Microsoft Office 2013 Professional Plus

Met behulp van het Professional Pluspakket verrijkt u uw organisatie met alle tools om uw medewerkers beter en efficiënter met elkaar samen te werken.

Onder dit pakket vallen de volgende programma´s:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Publisher
 • Access
 • OneNote

 

Office 2013 zakelijk is gemaakt voor Windows 7 en hoger. Microsoft Office 2013 is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands.

Aan Office 2013 Professional Plus zit geen abonnement vast. U kunt het pakket dus onbeperkt op 1 computer en 1 mobiel apparaat te gebruiken.

Microsoft Office 2013 Standard

Office 2013 Standard OLP bevat de belangrijkste programma’s om mooie presentaties en documenten te maken. Het pakket bevat de volgende programma’s:

 • Outlook
 • PowerPoint
 • OneNote
 • Excel
 • Word
 • Publisher

 

Aan Office 2013 Standard Volume zit geen abonnement vast. U kunt het pakket dus onbeperkt op 1 computer gebruiken.

Microsoft Office 2013 Standard Microsoft Office 2013 Professional Plus
Word   ✔
Excel
PowerPoint
OneNote  ✔
Outlook ✔ (met Business Contact Manager)
Publisher
Access
Onbeperktgeldig

 

De Office 2013pakketten zijn te gebruiken in combinatie met verschillende besturingssystemen en versies van Windows, zoals Windows 7 en hoger en vanaf Windows Server 2008 R2.Daarnaast is het Office Pakket ook geschikt voor MacOS. Het pakket is beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Nederlands.

Schaft u tweedehands Microsoft Office 2013 pakketten aan, dan zitten daar geen restricties op. We kopen licenties op bij organisaties waarbij deze overtollig zijn en verkopen deze door aan andere organisaties. U heeft dus te maken met een origineel Microsoft Office 2013 pakket met alle functionaliteiten en programma’s die daarbij horen. Het kopen en verkopen van software is toegestaan volgens de wettelijke richtlijnen van het Europese Parlement in 2009 (EU Software Richtlijn 2009/24/EC).

Kosten Office 2013

Wilt u dus goedkoop office 2013 aanschaffen? Vraag dan een offerte aan. U krijgt dan de prijs van Office 2013 eventueel in combinatie met andere licenties op maat voor uw bedrijf. Met gebruikte software licenties beschikt uw organisatie over alle Microsoft programma’s die het nodig heeft zonder enorme budgetten aan IT te spenderen.
“Don’t throw your money out of the Windows,” zeggen wij.
Vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan voor Microsoft Office 2013 licenties en ontdek hoeveel u kunt besparen. Na het aanvragen, ontvangt u binnen een dag een op maat gemaakte offerte.
Vragen? Wij staan altijd paraat om u te helpen.

Stappenplan Microsoft Office 2013 Licentie kopen

Wilt u een Office 2013 licentie aanschaffen? Dan doorloopt u de volgende stappen:
1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
2. U krijgt een offerte op maat voor uw organisatie.
3. Wanneer u de offerte goedkeurt, sturen we de licenties per aangetekende post. Veilig en vertrouwd.
4. Download Microsoft Office 2013 op uw computer.
5. Voer de Office 2013 product key in.
6. Ga aan de slag met uw Office pakket!

Gerelateerde Microsoft licenties

Bij License Partners kunt u een breed assortiment aan Microsoft Licenties kopen. Naast Office 2013, hebben we bijvoorbeeld: Office 2016 en Office 2010. Ook kunt u verschillende versies van Windows, Exchange, Microsoft Server en Skype for Business bij ons aanschaffen. Microsoft Office licenties zijn ook te combineren. U hoeft zich bij uw aanvraag dus niet te beperken tot een type licentie.
Vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Offerte aanvraag formulier

Microsoft Licenties

Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte voor gebruikte licenties aan en ontdek hoeveel u kunt besparen.
U ontvangt de offerte via e-mail
Indien wij aanvullende vragen hebben kunnen wij u bellen

100% Audit- en compliance proof

Microsoft Windows Server licenties kopen? Dat kan ook door gebruikte, eerdere én dus voordeliger softwareversies aan te schaffen!

100% Rechtsgeldige licenties

Gebruikte Microsoft licenties kopen of verkopen is gewoon toegestaan volgens de heersende Europese regelgeving.

Direct leverbaar

Wij hebben Microsoft tweedehands software op voorraad, zoals licenties voor Microsoft Office, Windows Server, SQL Server en Exchange Server. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij leveren direct.

Update- en downgraderechten

U kunt Microsoft volume licenties gewoon updaten en downgraden. U bent dus niet verplicht de nieuwste en duurste licenties aan te schaffen. Met 2e hands software bent u net zo goed af.

microsoft office licenties

Microsoft Office

Microsoft office 2016 als software onder het licentiemodel voor desktoptoepassingen heeft een microsoft office licentie op basis van “per apparaat” nodig. Gebruikers moeten elke Microsoft Office 2013 licentie toewijzen aan één fysiek hardwaresysteem (“gelicentieerd apparaat”). De Office 2016 licentie staat het gebruik van de software op het gelicentieerde apparaat toe.

Volume licentie cliënten hebben het recht om een onbeperkt aantal exemplaren van de microsoft office software op het gelicentieerde apparaat op fysieke en / of virtuele machines te installeren en te gebruiken.
Klanten hebben op afstand toegang, maar er is één licentie vereist voor elk fysiek apparaat dat wordt gebruikt of waarmee toegang tot de toepassing wordt verkregen. Dit omvat situaties waarin u de software op uw lokale apparaat uitvoert of toegang hebt tot de software die op een ander apparaat zoals een server is geïnstalleerd. Zie meer details in de sectie Remote Access voor Office.

Microsoft Office 2016

Microsoft Office geeft u toegang tot uw vertrouwde microsoft Office-toepassingen, e-mail, agenda, HD-videoconferenties en de meest recente documenten. Om u meer flexibiliteit te bieden om zo goed mogelijk aan uw unieke behoeften te voldoen, biedt Microsoft een verscheidenheid aan Microsoft Office-pakketten.

De nieuwste versie van Microsoft Office software die beschikbaar zijn via volume licenties omvat het volgende:
Microsoft Office Standard 2016, Microsoft Office Standard 2013

Microsoft office 2013

Microsoft Office Professional Plus 2016, Microsoft Office Professional Plus 2013
Resellerklanten kunnen microsoft office licenties in open license kopen en een Office suite activeren op nieuwe pc’s die vooraf zijn geladen met de Microsoft Office software
Office 2016 – de nieuwste versie van Office Standard en bevat Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher 2016.

Office 2016 applicaties Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher. Met de downgrade rights mag ook een vorige versie als Office Standard 2013 gebruikt worden. IT beheer mogelijkheden als volume Activation en gebruik op Remote Desktop Services.

Licentie voor gebruik op 1 PC; de hoofdgebruiker van deze PC mag de software ook op een draagbaar apparaat
als een laptop gebruiken.
Het is in de eerste plaats gecreëerd om handmatige kantoorwerkzaamheden te automatiseren met een verzameling speciaal gebouwde applicaties.

Elk van de toepassingen in fungeert als specifieke kennis of een zakelijk domein, zoals:
1. Microsoft Word: helpt gebruikers bij het maken van tekstdocumenten.
2. Microsoft Excel: maakt eenvoudige tot complexe gegevens / numerieke spreadsheets.
3. Microsoft PowerPoint: stand-alone toepassing voor het maken van professionele multimediapresentaties.
4. Microsoft Access: applicatie voor databasemanagement.
5. Microsoft Publisher: inleidende toepassing voor het maken en publiceren van marketingmateriaal.
6. Microsoft OneNote: alternatief voor een papieren notitieblok, het stelt een gebruiker in staat om zijn notities netjes te ordenen.

Kijk voor meer informatie op :

Misschien vindt u deze pagina’s ook interessant:

Benjamin de Jong - Directeur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro's bespaard. Ik kan een ieder de diensten van License Partners aanbevelen!

Gerard van Dien - ICT Manager Xindao BV

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40 %. Als we voor 5 jr gaan voor zowel server als cliënt licenties dan kan het voordeel oplopen tot wel 70 % , rekening houdend met enige restwaarde aan het eind van de looptijd.

H. Nachtegaal – Directeur Effect ICT

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Peter Middel - IT Architect - BMN Bouwmaterialen

Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.