U zoekt Microsoft Office licenties
wij leveren deze licenties!

 • Licentierecht

  Open License Program / Volume licentie

 • Taal

  Iedere beschikbare taal

 • Versie

  MS Office 2007 t/m 2019 Standard of Professional Plus

 • Staat

  Eerder gebruikt/tweedehands

Wij kunnen u alle Microsoft Office licenties leveren vanaf versie 2007 t/m 2019 zoals die beschikbaar zijn in het Microsoft volume licentieprogramma (Open License).

U hoeft niet (meer) verplicht de laatste versie aan te schaffen van Microsoft Office licenties maar kunt naar wens ook de eerdere Office versies aanschaffen. Bijvoorbeeld om een licentietekort aan te zuiveren maar dan tegen veel lagere kosten.

Vraag snel uw vrijblijvende prijsopgave aan!

ook voor onze andere Microsoft licenties

Offerte aanvraag formulier

Microsoft Licenties

Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte voor gebruikte licenties aan en ontdek hoeveel u kunt besparen.
U ontvangt de offerte via e-mail
Indien wij aanvullende vragen hebben kunnen wij u bellen

100% Audit- en compliance proof

De bestaande Microsoft licenties aanvullen? Dat kan ook met gebruikte, eerdere én dus voordeliger softwareversies!

100% Rechtsgeldige licenties

Tweedehands Microsoft volume licenties kopen of verkopen is gewoon toegestaan volgens de heersende Europese regelgeving.

Direct leverbaar

Wij hebben Microsoft licenties op voorraad. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij leveren direct. Zodat u snel verder kunt.

Update- en downgraderechten

U kunt Microsoft licenties gewoon updaten en downgraden. U bent dus niet verplicht de nieuwste en duurste licenties aan te schaffen.

microsoft office licenties

Microsoft Office

Microsoft office 2016 als software onder het licentiemodel voor desktoptoepassingen heeft een microsoft office licentie op basis van “per apparaat” nodig. Gebruikers moeten elke Microsoft Office 2013 licentie toewijzen aan één fysiek hardwaresysteem (“gelicentieerd apparaat”). De Office 2016 licentie staat het gebruik van de software op het gelicentieerde apparaat toe.

Volume licentie cliënten hebben het recht om een onbeperkt aantal exemplaren van de microsoft office software op het gelicentieerde apparaat op fysieke en / of virtuele machines te installeren en te gebruiken.
Klanten hebben op afstand toegang, maar er is één licentie vereist voor elk fysiek apparaat dat wordt gebruikt of waarmee toegang tot de toepassing wordt verkregen. Dit omvat situaties waarin u de software op uw lokale apparaat uitvoert of toegang hebt tot de software die op een ander apparaat zoals een server is geïnstalleerd. Zie meer details in de sectie Remote Access voor Office.

Microsoft Office 2016

Microsoft Office geeft u toegang tot uw vertrouwde microsoft Office-toepassingen, e-mail, agenda, HD-videoconferenties en de meest recente documenten. Om u meer flexibiliteit te bieden om zo goed mogelijk aan uw unieke behoeften te voldoen, biedt Microsoft een verscheidenheid aan Microsoft Office-pakketten.

De nieuwste versie van Microsoft Office software die beschikbaar zijn via volume licenties omvat het volgende:
Microsoft Office Standard 2016, Microsoft Office Standard 2013

Microsoft office 2013

Microsoft Office Professional Plus 2016, Microsoft Office Professional Plus 2013
Resellerklanten kunnen microsoft office licenties in open license kopen en een Office suite activeren op nieuwe pc’s die vooraf zijn geladen met de Microsoft Office software
Office 2016 – de nieuwste versie van Office Standard en bevat Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher 2016.

Office 2016 applicaties Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher. Met de downgrade rights mag ook een vorige versie als Office Standard 2013 gebruikt worden. IT beheer mogelijkheden als volume Activation en gebruik op Remote Desktop Services.

Licentie voor gebruik op 1 PC; de hoofdgebruiker van deze PC mag de software ook op een draagbaar apparaat
als een laptop gebruiken.
Het is in de eerste plaats gecreëerd om handmatige kantoorwerkzaamheden te automatiseren met een verzameling speciaal gebouwde applicaties.

Elk van de toepassingen in fungeert als specifieke kennis of een zakelijk domein, zoals:
1. Microsoft Word: helpt gebruikers bij het maken van tekstdocumenten.
2. Microsoft Excel: maakt eenvoudige tot complexe gegevens / numerieke spreadsheets.
3. Microsoft PowerPoint: stand-alone toepassing voor het maken van professionele multimediapresentaties.
4. Microsoft Access: applicatie voor databasemanagement.
5. Microsoft Publisher: inleidende toepassing voor het maken en publiceren van marketingmateriaal.
6. Microsoft OneNote: alternatief voor een papieren notitieblok, het stelt een gebruiker in staat om zijn notities netjes te ordenen.

Kijk voor meer informatie op :

Misschien vindt u deze pagina’s ook interessant:

Benjamin de Jong - Directeur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro's bespaard. Ik kan een ieder de diensten van License Partners aanbevelen!

Gerard van Dien - ICT Manager Xindao BV

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40 %. Als we voor 5 jr gaan voor zowel server als cliënt licenties dan kan het voordeel oplopen tot wel 70 % , rekening houdend met enige restwaarde aan het eind van de looptijd.

H. Nachtegaal – Directeur Effect ICT

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Peter Middel - IT Architect - BMN Bouwmaterialen

Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.