U zoekt Microsoft Windows Server licenties of CALs
wij leveren deze licenties.

 • Licentierecht

  Open License Program / Volume licentie

 • Taal

  Iedere beschikbare taal

 • Versie

  MS Windows Server 2008 R2 t/m 2016 Standard, Enterprise (2008) of Datacenter. Alle beschikbare CALs.

 • Staat

  Eerder gebruikt/tweedehands

Wij kunnen u alle Microsoft Windows Server licenties leveren vanaf versie 2008 t/m 2016 zoals die beschikbaar zijn in het Microsoft volume licentieprogramma.

U hoeft niet (meer) verplicht de laatste versie aan te schaffen van Microsoft Windows Server maar kunt naar wens ook de eerdere Windows Server versies aanschaffen. Bijvoorbeeld om een licentietekort aan te zuiveren tegen veel lagere kosten.

Vraag meteen uw vrijblijvende prijsopgave aan!

Offerte aanvraag formulier

Microsoft Licenties

Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte voor gebruikte licenties aan en ontdek hoeveel u kunt besparen.
U ontvangt de offerte via e-mail
Indien wij aanvullende vragen hebben kunnen wij u bellen

100% Audit- en compliance proof

Microsoft Windows Server licenties kopen? Dat kan ook door gebruikte, eerdere én dus voordeliger softwareversies aan te schaffen!

100% Rechtsgeldige licenties

Gebruikte Microsoft licenties kopen of verkopen is gewoon toegestaan volgens de heersende Europese regelgeving.

Direct leverbaar

Wij hebben Microsoft tweedehands software op voorraad, zoals licenties voor Microsoft Office, Windows Server, SQL Server en Exchange Server. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij leveren direct.

Update- en downgraderechten

U kunt Microsoft volume licenties gewoon updaten en downgraden. U bent dus niet verplicht de nieuwste en duurste licenties aan te schaffen. Met 2e hands software bent u net zo goed af.

Windows Server 2016 Standard is het besturingssysteem dat de huidige workloads ondersteunt en tegelijkertijd innovatieve technologieën introduceert.
Vertrouw op beveiligingsfuncties die zijn ingebouwd in Windows Server 2012 Datacenter om toegang met privileges te beheren, virtuele machines te beveiligen en het platform te beveiligen tegen nieuwe bedreigingen. Meer informatie over beveiligingsfuncties.
Het Windows Server 2016-product is gestroomlijnd en eenvoudig, waardoor klanten eenvoudig de editie kunnen kiezen die bij hun behoeften past. Kies uit drie primaire edities van Windows Server Standard, op basis van de organisatiegrootte en vereisten voor virtualisatie en datacenters.
Windows Server Datacenter-editie is ideaal voor zeer gevirtualiseerde en softwaregedefinieerde datacenteromgevingen.
Windows Server Standard-editie is ideaal voor klanten met weinig dichtheid of niet-gevirtualiseerde omgevingen.
Toegang tot serversoftware voor Windows Server 2016 Standard- en Windows Server Datacenter-edities vereist Clienttoegangslicenties (CAL’s) of Externe connectoren. CAL’s zijn vereist voor gebruikers die werknemers van de klant of zijn gelieerde ondernemingen zijn of onsite contractanten of onsite agenten van zijn of haar filialen.
CAL’s of, als alternatief, externe connectoren zijn vereist voor gebruikers die geen medewerkers van de klant of zijn gelieerde ondernemingen zijn, of diens on-site contractanten of onsite agenten van zijn of haar filialen. CAL’s: voor elke gebruiker of elk apparaat dat gelicentieerde servers benadert, is een Windows Server CAL (Base CAL) vereist.
Elke gebruiker of elk apparaat dat geavanceerde functionaliteit op de gelicentieerde server gebruikt, heeft de bijbehorende CAL (Additive CAL) nodig. Additieve CAL’s moeten een licentie krijgen naast de bijbehorende Base CAL’s voor toegang tot geavanceerde functionaliteit.

Benjamin de Jong - Directeur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro's bespaard. Ik kan een ieder de diensten van License Partners aanbevelen!

Gerard van Dien - ICT Manager Xindao BV

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40 %. Als we voor 5 jr gaan voor zowel server als cliënt licenties dan kan het voordeel oplopen tot wel 70 % , rekening houdend met enige restwaarde aan het eind van de looptijd.

H. Nachtegaal – Directeur Effect ICT

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Peter Middel - IT Architect - BMN Bouwmaterialen

Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.