Over ons

License Partners B.V. is, sinds 2011, de toonaangevende partij in de Benelux die volledig gespecialiseerd is in de overdracht van gebruikte Microsoft® licenties (Open Licenties (OLP) cq Volume Licenties. License Partners levert vrijwel alle Microsoft volume licenties uit voorraad. Van Office 2007 tot Office 2019 en van Windows Server 2008R2 Standard tot Windows Server 2019 Datacenter.

Sinds haar oprichting heeft License Partners een exponentiële groei doorgemaakt en levert inmiddels tweedehands Microsoft licenties aan een verscheidenheid aan organisaties variërend van multinationals tot overheidsinstanties en van MKB tot zorginstellingen. (zie Referenties)

License Partners bevat een ervaren management team, met zeer ruime ervaring in de softwarebranche, dat zichzelf ten doel heeft gesteld de mogelijkheden, flexibiliteit én de enorme besparingen van tweedehands Microsoft licenties onder de aandacht te brengen bij andere organisaties.

License Partners werkt als partner samen met juridisch adviesbureau ICTRecht dat toonaangevend is op het gebied van juridische ICT-vraagstukken. U kunt hier altijd terecht voor een second-opinion. Daarnaast is License Partners lid van het ICT Waarborgfonds en ICT Nederland.

Alle in- en verkoopoverdrachten worden volledig in overeenstemming met de daarvoor geldende Europese richtlijnen uitgevoerd (zie Hoe het Werkt). Door dit laatste bent u, gegarandeerd, altijd de rechtmatige eigenaar van de bij License Partners aangeschafte Microsoft licenties.

License Partners richt zich hoofdzakelijk op de Benelux en helpt organisaties met het beslissings- en verwervingstraject van tweedehands Microsoft licenties. Of het nu gaat om een non-compliance issue, om kosten te besparen of beide, License Partners helpt en ontzorgt u volledig. U heeft absolute zekerheid dat een aanbod door License Partners ook geleverd wordt.

Naast de verkoop van tweedehands licenties is de inkoop van evenredig belang. Gaat uw organisatie reorganiseren of wordt er gekozen voor een Cloudoplossing en blijven er ‘on premise’ licenties over, dan horen wij dat graag.

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet contact met ons op te nemen; 036 5385709 of via info@licensepartners.nl

Michel Post | Partner

E: m.post@licensepartners.nl
T: 036-538 5702 (direct)
BGG: 036 538 5709
Linkedin: linkedin.com/in/michelbjpost

 

Jan Peter Dompeling | Partner

E: j.dompeling@licensepartners.nl
T: 036-538 5706 (direct)
BGG: 036 538 5709
LinkedIn: linkedin.com/in/janpeter

 

Raymond Lindemans | Partner

E: r.lindemans@licensepartners.nl
T: 036 538 5707 (direct)
BGG: 036 538 5709
LinkedIn: linkedin.com/in/rlindemans

100% Audit- en compliance proof

Microsoft Windows Server licenties kopen? Dat kan ook door gebruikte, eerdere én dus voordeliger softwareversies aan te schaffen!

100% Rechtsgeldige licenties

Gebruikte Microsoft licenties kopen of verkopen is gewoon toegestaan volgens de heersende Europese regelgeving.

Direct leverbaar

Wij hebben Microsoft tweedehands software op voorraad, zoals licenties voor Microsoft Office, Windows Server, SQL Server en Exchange Server. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij leveren direct.

Update- en downgraderechten

U kunt Microsoft volume licenties gewoon updaten en downgraden. U bent dus niet verplicht de nieuwste en duurste licenties aan te schaffen. Met 2e hands software bent u net zo goed af.

Benjamin de Jong - Directeur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro's bespaard. Ik kan een ieder de diensten van License Partners aanbevelen!

Gerard van Dien - ICT Manager Xindao BV

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40 %. Als we voor 5 jr gaan voor zowel server als cliënt licenties dan kan het voordeel oplopen tot wel 70 % , rekening houdend met enige restwaarde aan het eind van de looptijd.

H. Nachtegaal – Directeur Effect ICT

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Peter Middel - IT Architect - BMN Bouwmaterialen

Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.