U zoekt Microsoft Windows licenties
wij leveren deze licenties!

 • Licentierecht

  Open License Program / Volume licentie

 • Taal

  Iedere beschikbare taal

 • Versie

  MS Windows10 Professional

 • Staat

  Eerder gebruikt/tweedehands

 • Korting

  Tot wel 70% korting

Bij License Partners koopt u tegen sterk gereduceerd tarief Windows 10 licenties. Dit zijn zogenaamde upgrade licenties, wat betekent dat u hiervoor al een gekwalificeerd basis Operating Systeem dient te hebben (bijvoorbeeld Windows XP Pro, Windows 7/8 Pro) Koopt u gebruikte licenties voor uw organisatie, dan bespaart u flink op uw IT-budget. U hoeft dus niet (meer) verplicht de laatste versie aan te schaffen van Microsoft Windows. Met behulp van gebruikte licenties vult u eventuele licentie tekorten aan. Bij License Partners verkopen we naast Windows licenties ook Office, Skype for Business, Exchange, Visio, Project, SharePoint en Windows Server licenties.

Versies van Microsoft Windows

Microsoft Windows kopen

Bij License Partners bieden wij de volgende licenties aan:

 • Microsoft Windows 10 Professional upgrade licentie

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Microsoft Windows kopen

Waarom geld weggooien? Met gebruikte software licenties

beschikt uw organisatie over alle Microsoft software die het nodig heeft zonder hoge budgetten aan IT te spenderen.

“Don’t throw your money out of the Windows,” zeggen wij. Vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan voor Microsoft Windows licenties en ontdek hoeveel u kunt besparen. Na het aanvragen, ontvangt u binnen een dag een op maat gemaakte offerte. Vragen? Wij staan altijd paraat om u te helpen.

Stappenplan offerte

Stap 1: Kies de licentie die u nodig heeft en vraag direct een offerte aan.

Stap 2: Wij versturen de offerte en u heeft direct inzicht in de besparingen voor uw organisatie.

Stap 3: Stuur de offerte ondertekend terug. Dan ontvangt u van ons de Microsoft licenties per aangetekende post. Veilig en vertrouwd.

Stap 4: Download Windows, 10 op uw computer.

Stap 5: Activeer de licentie en maak zonder abonnement gebruik van uw software.

Offerte aanvraag formulier

Microsoft Licenties

Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte voor gebruikte licenties aan en ontdek hoeveel u kunt besparen.
U ontvangt de offerte via e-mail
Indien wij aanvullende vragen hebben kunnen wij u bellen

100% Audit- en compliance proof

Microsoft Windows Server licenties kopen? Dat kan ook door gebruikte, eerdere én dus voordeliger softwareversies aan te schaffen!

100% Rechtsgeldige licenties

Gebruikte Microsoft licenties kopen of verkopen is gewoon toegestaan volgens de heersende Europese regelgeving.

Direct leverbaar

Wij hebben Microsoft tweedehands software op voorraad, zoals licenties voor Microsoft Office, Windows Server, SQL Server en Exchange Server. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij leveren direct.

Update- en downgraderechten

U kunt Microsoft volume licenties gewoon updaten en downgraden. U bent dus niet verplicht de nieuwste en duurste licenties aan te schaffen. Met 2e hands software bent u net zo goed af.

Benjamin de Jong - Directeur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro's bespaard. Ik kan een ieder de diensten van License Partners aanbevelen!

Gerard van Dien - ICT Manager Xindao BV

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40 %. Als we voor 5 jr gaan voor zowel server als cliënt licenties dan kan het voordeel oplopen tot wel 70 % , rekening houdend met enige restwaarde aan het eind van de looptijd.

H. Nachtegaal – Directeur Effect ICT

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Peter Middel - IT Architect - BMN Bouwmaterialen

Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.