Van Microsoft Office tot SQL Server.
Wij kopen en verkopen gebruikte Microsoft licenties

‘Gebruikte’ of tweedehands Microsoft Licenties kopen is een directe en meestal onverwachte besparing op uw IT budget. License Partners biedt Microsoft volume licenties aan die worden overgedragen van de ene organisatie naar de andere.

Tweedehands Microsoft licenties zijn een intelligente investering – zelfs als u kiest voor de meest actuele versie – waardoor grote besparingen kunnen worden gerealiseerd voor verdere ontwikkeling van de organisatie. Cijfers wijzen uit dat veel organisaties de laatste versie aanschaffen maar fysiek gebruikmaken van een eerdere versie ( er wordt gebruik gemaakt van de downgrade-rechten ). Waarom gebruikte Microsoft licenties kopen ?

Kostenbesparing

Gebruikte Microsoft licenties zijn een directe kostenbesparing. Met deze tweedehands licenties kunt u tegen veel lagere kosten uw bestaande licentieportefeuille uitbreiden of nieuwe IT projecten starten binnen uw bestaande infrastructuur.

  • Voor nieuwe IT projecten
  • Bij SAM of BSA controles
  • Geen noodzaak voor de laatste en duurste versie

Heeft u een SAM of BSA controle gehad en u bent niet compliant? Met gebruikte volume licenties kunnen uw tekorten probleemloos worden aangevuld en is uw compliance 100% gewaarborgd.
U bent niet meer verplicht de nieuwste en duurste licentieversies aan te schaffen om deze vervolgens te downgraden. Heeft u bijv. MS Office 2013 of 2010 Standard nodig, dan hoeft u geen Office 2016 Standard aan te schaffen maar koopt u de licenties die u écht nodig heeft. En tegen veel lagere kosten, hét voordeel van tweedehands licenties!

Rechtsgeldig

Het kopen of verkopen van tweedehands volume licenties bij License Partners is een zekere & legale zaak:

  • Onderliggende uitspraak van het Europese Hof van Justitie
  • Regelmatige afstemming met onze juridische partners
  • Onze licenties komen oorspronkelijk, 100% gegarandeerd, alleen uit de EU
  • Solide after-sales door License Partners
  • Vele klanten gingen u al probleemloos voor

Dit betekent dat u na overdracht van de licenties de rechtmatige eigenaar bent en deze, al eerder gebruikte, licenties mag inzetten. Daarnaast is License Partners partner van ICTRecht, en lid van ICT Waarborg.

Voordelen

Bij non-compliance hoeft u niet meer verplicht de nieuwste versies aan te schaffen, maar kunt u gebruik maken van eerdere softwareversies (bijv. een Office 2013, een Windows 2012R2 Server etc.) om uw Microsoft licentie tekort op te lossen of uw bestaande Microsoft licenties eenvoudig uit te breiden bij groei van uw organisatie. Tweedehands licenties zijn een ideaal alternatief voor nieuwe Microsoft licenties!

Direct leverbaar

De kracht van License Partners is dat wij de licenties die wij u aanbieden ook kunnen leveren!

Door de jaren heen hebben wij een solide netwerk opgebouwd waardoor tweedehands Microsoft licenties gegarandeerd geleverd kunnen worden. Het afstemmen van vraag en aanbod is onze specialiteit. U bent er bij ons van verzekerd dat wanneer u op een later tijdstip bij ons terugkomt om extra licenties aan te schaffen wij kunnen leveren.

Prijs is één ding maar continuïteit in levering en aanbod is zeker zo belangrijk.

100% Audit- en compliance proof

Microsoft Windows Server licenties kopen? Dat kan ook door gebruikte, eerdere én dus voordeliger softwareversies aan te schaffen!

100% Rechtsgeldige licenties

Gebruikte Microsoft licenties kopen of verkopen is gewoon toegestaan volgens de heersende Europese regelgeving.

Direct leverbaar

Wij hebben Microsoft tweedehands software op voorraad, zoals licenties voor Microsoft Office, Windows Server, SQL Server en Exchange Server. Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij leveren direct.

Update- en downgraderechten

U kunt Microsoft volume licenties gewoon updaten en downgraden. U bent dus niet verplicht de nieuwste en duurste licenties aan te schaffen. Met 2e hands software bent u net zo goed af.

Benjamin de Jong - Directeur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Onze ervaring met License Partners is erg goed. De service is zeer professioneel en heeft een geruststellend niveau van expertise in wat een moeras van licentievoorschriften blijkt te zijn. License Partners heeft ons nooit in de steek gelaten met wat de levering betreft en heeft ons letterlijk duizenden Euro's bespaard. Ik kan een ieder de diensten van License Partners aanbevelen!

Gerard van Dien - ICT Manager Xindao BV

Op basis van een wel overwogen Business case , met als meest realistische uitgangspunt 5 jr met cliënt licenties en 3 jr met server licenties te doen is een besparing mogelijk van minimaal 35-40 %. Als we voor 5 jr gaan voor zowel server als cliënt licenties dan kan het voordeel oplopen tot wel 70 % , rekening houdend met enige restwaarde aan het eind van de looptijd.

H. Nachtegaal – Directeur Effect ICT

Wij hebben al meerdere van onze klanten de voordelen van gebruikte Microsoft licenties kunnen bieden via License Partners. Zowel de laatste- als eerdere versies werden snel en correct geleverd. Zo hebben wij toch de projecten kunnen realiseren die anders te kostbaar werden en onze klanten geholpen de gewenste vernieuwingen door te voeren.

Peter Middel - IT Architect - BMN Bouwmaterialen

Wij hebben de afgelopen jaren diverse malen grotere aantallen gebruikte Microsoft Licenties, variërend van Servers, Cal’s en Office licenties, aangeschaft via License Partners. Aankoop, afhandeling en levering is altijd prima verzorgd en de besparing voor onze organisatie is substantieel.